Ποιοι είμαστε – Η ιστορία μας


 

Η Εταιρεία Yiotis Christou Ltd ιδρύθηκε το 2000 στην Λεμεσό, από τον Κο Γιώτη Χρίστου ο οποίος την προηγούμενη δεκαετία διετέλεσε στέλεχος πωλήσεων στον τομέα ειδών υγιεινής και κεραμικών.

Η Εταιρεία αρχικά στεγάστηκε σε ένα μικρό εκθεσιακό χώρο στην περιοχή της Ερήμης και ακολούθως επεκτάθηκε σε ένα διώροφο εκθεσιακό χώρο 700 τ.μ.

Σταδιακά, προστέθηκαν δύο αποθηκευτικοί χώροι έκτασης 5.500 τ.μ. όλοι πλησίον των εκθεσιακών χώρων για καλύτερο συντονισμό και εκτέλεση των παραγγελιών και παραδόσεων στους πελάτες μας.

Στα 17 χρόνια λειτουργίας μας, η Εταιρεία παρουσιάζει σημαντική και σταθερή αύξηση του Κύκλου Εργασιών της με εξαίρεση την τριετία 2013 – 2015, περίοδο κατά την οποία η Κύπρος κτυπήθηκε από την Οικονομική Κρίση. Κατά την περίοδο αυτή η Εταιρεία περιόρισε την ανάπτυξη της λόγω της αβεβαιότητας που δημιουργήθηκε στην αγορά και για να περιορίσει τους επιχειρηματικούς κινδύνους.

Από το 2016 όμως, επανήλθε δυναμικά και σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της πάνω από 70%.

Η Εταιρεία εφαρμόζει Στρατηγική Διαφοροποίησης και Επικέντρωσης του Κόστους.

Η Στρατηγική μας


 

Βασιζόμενοι στο Στρατηγικό Μοντέλο του Porter, η Yiotis Christou Ltd διατύπωσε την Στρατηγική της στην βάση της Διαφοροποίησης και επικέντρωσης στο κόστος.

Οι άξονες επιτυχίας μας είναι:

Εσείς οι Πελάτες μας. Στοχεύουμε στην συνεχή ενδυνάμωση της ικανότητας μας να παρέχουμε Μεγάλη Γκάμα με προϊόντα αναγνωρισμένης αξίας από το δίκτυο Συνεργατών μας από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους Οίκους της Ευρώπης, Εγγυημένη ποιότητα, την Γρηγορότερη στην Κύπρο εκτέλεση παραγγελιών και παράδοση. Και όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Τεχνολογία. Συνεχής ενδυνάμωση της υλισμικής τεχνολογίας μας για γρήγορη και έγκαιρη παρακολούθηση του κόστους στις πηγές του έτσι ώστε να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δυνατή Οικονομική Βάση. Που μας δίνει την δυνατότητα να προπληρώνουμε τις παραγγελίες μας στους προμηθευτές μας έτσι ώστε να διασφαλίζουμε τις χαμηλότερες τιμές αγοράς και την γρηγορότερη παράδοση. Επιπρόσθετες δυναμώνουμε συνεχώς την σχέση μας με τους Συνεργάτες / Προμηθευτές μας.

Αγάπη και Φροντίδα των Πελατών μας και του Προσωπικού μας. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και αυτοί φροντίζουν εσάς τους Πελάτες μας. Στο επίκεντρο αυτής της φιλοσοφίας ευρίσκεται η προσωπική και εξατομικευμένη φροντίδα του κάθε Πελάτη μας από τον Γενικό Διευθυντή και η συνεχής, άψογη εξυπηρέτηση, επικοινωνία και παρακολούθηση της συνεργασίας με τον κάθε Πελάτη από το προσωπικό μας.

Για πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Share This